LOCO Cricket League Quiz App Questions And Answers : 9th April 2018

By | April 9, 2018

LOCO IPL Cricket League answers 9th April 2018 7.45 PM

Have you heard about loco app, if yes then probably knows that they launched new loco cricket league in which total 50 thousand INR will be distributed to players who gives all the right answers of the quiz. Now here is the questions and answers of LOCO Quiz app of the day 8th April 2018 (7:45). The next game will be on 8th April 2018 at 10:00 PM. If you are looking for the source of online income so loco app is the great medium for you. here you just need to answer a question asked in the quiz and you can win unlimited amount of the money. For now they are arranging quiz thrice in a day and their distributation budget is limited.

It means every quiz contest of the LOCO APP has limited amount of the money budget which they shares between all the winners.

The last LOCO QUIZ match was played on 8th April on 7:45 PM And the distributed amount was 50,000. Total 559 People gave the right answer to all the questions so each player got 50,000/559 = 89.45 Indian rupees. Generally they credit money to your loco wallet withing 24 hours after compilation of quiz round.

loco quiz app 2018

LOCO Quiz APP (LOCO Cricket League) Questions and answers of 9th April 2018

First Question : Who scores the highest score of 175* in history of IPL?

  • Answer : Chris Gayle

Second Question : Who won the “Player of the series” Award at last year’s IPL ?

  • Answer : Ben Strokes

Third Question : How many matches will be played in current season of the IPL ?

  • Answer : 60

Fourth Question : Dinesh Karthik is currently married to which indian squash player ?

  • Answer : Dipika Pallikal

Question 5 : Who is the only batsman to have scored a century in an IPL Final ?

  • Answer : Wriddhiman saha

Question 6 : Which of these players Does not play for the english county yorkshire ?

  • Answer : Chris Jordan

Question 7 : Who was the first pakistani player to play an IPL match ?

  • Answer : Mohammad Hafeez

Question 8 : Who was the first asian cricketer to score an IPL Century ?

  • Answer : Sanath Jayasuriya

Question 9 : Who has bowled the most dot balls across the first 10 season of the IPL ?

  • Answer : Praveen Kumar

Top 100 players every week will get 5 extra life on 27th April 2018

As per recent announcement before the quiz there were many players who were asking about the lack of lives and they were asking for the reward for the no of right answers they gave. so loco app team decided to give 5 extra life to top 100 players (100 players who gives the highest number of right answers of whole week) and total 2 lakh rupees will be distributed between top hundred players of the week.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *